Lansare site

Site-ul a fost lansat cu succes.

This entry was posted in Noutati. Bookmark the permalink.

6 răspunsuri pentru Lansare site

  1. Hristos a Inviat! Un loc minunat cu „miros de rugaciune” ; dovada o fac Sfintele Moaste, tamaia dar nu in ultimul rand credinta tutuor locuitorilor manastirii . Da, aici simti liniste, bucurie mai ales la Sf.Liturghie cand vezi ca aproape trei sfert din credinciosi iau Sf. Impartasanie dar si tristete daca nu te afli si tu printre cei ce gusta din „Trupul si Sangele Domnului” asa ca, indemnul meu este sa mergem cat mai multi dar nu asa de „fatada” ci cu „luare aminte ” caci mult folos vom dobandi.

  2. rodica jiga says:

    Un loc linistit cu oameni ce iti inspira pace si liniste!

  3. Camelia Casaru says:

    Ii multumesc lui DUMNEZEU pentru BINECUVANTAREA pe care ne-a lasat-o in orasul nostru. Merg cu multa bucurie duminica la aceasta sf.MANASTIRE unde sunt oameni deosebiti. Am invatat multe de la PARINTELE GHELASIE, slujbele sunt deosebite, e un colt de RAI. VA MULTUMESC tuturor pentru tot, ca existati si ne bucurati. Sa va dea DUMNEZEU SANATATE.

  4. HAN says:

    Doamne ajuta Parinte!
    Am fost cu ani in urma la manastire si am ramas
    impresionat de realizarile facute cu ajutorul lui Dumnezeu!
    DOAMNE AJUTA-ne intru slava Lui DUMNEZEU. Amin.
    Ioan si Ana

  5. mircea muntean says:

    Evloghite Pater,
    Ii multumesc Lui Dumnezeu si Maicii Preacurate pentru „metanoia„ petrecuta cu mine in primavara lui 2009 cand datorita unei probleme de familie am renuntat la veninul neoprotestant si am pasit ( mai intai timid) spre manastirea aceasta ,apoi cand am vazut ca Parintele Staret ma primeste ca pe un prieten ,am avut mai mult curaj si Sfintia sa multa rabdare si bunavointa astfel incat impreuna cu ingerul nostru din Ceruri Parintele Teofil Paraian, cu cel mai bun prieten din copilarie DUMITRU-AURELIAN (azi Preot) si cu Parintele Iulian si fratele Ionita de la Sfantul Munte s-a reusit convertirea mea la Ortodoxie .
    Mai mult , astazi 15.06.2011 cand Manastirea a fost imbracata in haine de sarbatoare primind vizita Inalt Prea Sfintitului Irineu si eu imi faceam o mica rugaciune jos in Paraclis Sfintia Sa Parintele Ghelasie cu ochii sai limpezi m-a recunoscut si mi-a dat binecuvantarea.

  6. Domide Gabi says:

    Am fost la aceasta sfanta manastire in urma cu 6-7 ani, cand inca era in lucru. Aveam probleme grave cu fetita. Am fost primiti foarte bine de parintele staret, pe care, cu mare bucurie il vad astazi pe acest sait, imi doresc nespus sa ajungem din nou acolo, imi doresc nespus sa stau de vorba cu parintele staret si ma bucur de atata frumusete adunata in acest minunat loc. DOAMNE AJUTA-ne sa trecem marele post cu bine, intru slava Lui DUMNEZEU. Amin.