Comentarii

60 răspunsuri pentru Comentarii

 1. Mihaela says:

  Sărut mâinile dragi și sfințiți părinți!
  Va urmărim cu drag,de la Bacău,cu atenție și cu dor de fiecare dată!
  Mi-ar plăcea să ajungem la Sfânta Mănăstire! Doamne ajută!

 2. Cretu Iuliana says:

  Mare este Dumnezeu!

  Am fost la manastire pe data de 30.06.2017. Baiatul meu a insistat sa mergem la manastire, poate avem noroc si ne binecuvanteaza Parintele Ghelasie. Dupa ce am trecut pe la mormantul parintelui Arsenie Boca, ne-am indreptat spre manastire. Cand am ajuns, o liniste si o curatenie deosebita. Si spre norocul nostru l-am intalnit si pe Parinte, care ne-a binecuvantat. Am plecat spre Buzau, multumiti de vizita si de tot ceea ce am vazut acolo. O sa revenim si la anul in concediu.

  Doamne ajuta!

 3. monica says:

  Doamne ajuta !
  Nu am fost la Manastire, dar am vizionat aproape toate emisiunile cu minunatul Parinte Ghelasie. Am avut atatea de invatat. Ii multumesc din suflet si ii doresc multa, multa sanatate.

 4. C. Daniel says:

  Doamne ajută ! Am fost în vara aceasta la mănăstire. Este o bijuterie neprețuită, un loc minunat. Din câte am auzit, am înțeles că și icoana Maicii Domnului este făcătoare de minuni. La această mănăstire am auzit niște glasuri divine cum nu am mai auzit nicodată, deși sunt cântăreț la biserica ortodoxă din Archita, lângă Sighișoara. Am fost foarte impresionat și de florile minunate. Mănăstirea este foarte frumoasă. Am ajuns pe la sfârșitul Liturghiei după sfânta împărtășanie. Doamne ajută !

 5. Răzvan Aldea says:

  Să ne trăiți Părinte Ghelasie și „LA MULTI ANI!” Doamne Ajută!

 6. Elidia says:

  Sunteţi, Preacuvioase Părinte Ghelasie şi cu toţi părinţii, bucuria mea. Vă port cu drag şi vă consider mereu puternici. Să nu mă lăsaţi din rugăciuni, precum si nevrednicia mea pe preacuvioşiile voastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *